Hei her vil dere finne informasjon om Kullet til NUCH NJ(D)CH Dd Ronja og NUCH NJ(D)CH RR Trollfossens Storm.

Dere vil her finne Stamtavle på valpene, bilder, film av Ronja, film av Storm, linjens resultater osv Ronja og Storm på hytten, dette er rett før parring.NUCH NJ(D)CH Dd Ronja
NUCH NJ(D)CH RR Trollfossens Storm. Prøvevinner AAHK 2020


Dot for Storm av to unge jegere, Sindre med brukket fot, men på jakt skulle han


Klikk her hør målet til Storm 400 meter


Klikk her se Storm løse asfalt avhoppKlikk her se og hør Ronja jage


Klik her hør Farfar RR NORD INT UCH N JCH KBHV-11 SLengslias Kaiser jage


For de av dere som husker Kaiser, så jaget jo han 1 Ep 19 måneder gammel og han er ikke den eneste som klarte dette i ung alder. Alle hundene i farslinjen til Storm har jaget godt i ung alder. Hvis en følger linjen til Slengslias i stamboken via Hera, Prince, Affe og Hero altså Per Magne Rønning sin linje. så har alle disse vært drevet frem i ung alder helt tilbake til den gang han hentet Hero hos Johan Skei. Hero ble hentet hos Skei fra Skei sin tispe Kora. Et annet fellestrekk for den linjen er at alle hunder har prestert i høy alder, de har jaget fra de var små til de ble pensjonister. Et annet artig poeng med alle disse hundene fra Skei sin Kora via Rønning sine Hero, Affe, Prince, Hera, min Kaiser og nå helt ned til min Storm. Er det faktum at alle disse hundene er minst både NUCH og NJCH og mange av hundene har også flere titler. Det er sterkt, om mulig helt i toppen. Det ligger også RR titler helt tilbake til Oldeforeldre. Så linjen foretrekker definitivt Hare som losdyr. Som en ser av linjene så er det mange premierte hunder i denne linjen, alle hunder jeg ikke har satt inn EP på, men som har NJCH tittel, betyr jo selvfølgelig at hunden også har klart kravene til Championat på den tiden med AK og EK prøver. Eller før 1990 med bare det vi kaller for 2xÅP.

Hvis jeg tar med flere ledd i stamtavlen og regner alle EK prøver som EP så er det over 100x1 EP i disse linjene.
Det er også NM vinnere, Rasemestere, Europa Mestere, internasjonale og Nordiske JCH championer. Linjen har gitt tidlige og sporsikre jagere med godt mål og lange losrepriser.

 

Det er også godt ekstreiør i linjen, dette vises jo med alle NUCH titlene i stamtavlen, så det burde ligge tilrette for at det også i dette kullet vil kunne komme fine hunder med godt og funksjonelt eksteriør.

Ønsker du valp i dette kullet, så ta kontakt med Geir Håland på 977 64 52524.03.2021 Valpene er født, 5 tisper og 3 hanner.

Ronja har født 8 valper, dessverre så ble det noen komplikasjoner på slutten av fødselen som gjorde at det måtte tas keisersnitt for å få ut de to siste. Ronja hadde 10 valper, de to siste valpene klarte seg dessverre ikke og det viste seg at Ronja også hadde fått fosterforgiftning. Valpene hadde allerede fått endel melk og denne melken var heller ikke fri for forgiftning slik at det også døde en valp til. Om ikke det var nok, så overlevde ikke Ronja heller og hun gikk beklagligvis bort. En kan trygt si at Ronja ga alt for disse valpene og hun etterlot seg mange valper, så Ronja vil jo selvfølgelig leve videre i disse. (tekst fortsetter under bilde)


valper

Det er selvølgelig veldig trist, men Geir gjorde en kjempe jobb og fikk omplassert valpene til en tispe som nylig hadde født. Det gikk bra i nesten ett døgn, så ble det for mye for den tispen også. Så Geir fant ennå en tispe og han delte opp kullet, så nå er det 4 hos den ene tispen og 3 hos den andre. Dessverre så døde en til av valpene og det er nå 6 igjen. Disse ser friske ut og de skal ha fått byttet ut all melk nå, så vi håper nå at disse vil klare seg.
Her er det flotte dunkertrekk, med mange edle gode telemarksdunkere som Oldeforeldre. Helt toppTilbake til forsiden