NUCH NJCH RR SLENGSLIA`S KAISER BLE PRØVEVINNER

 

 

Fredag 27/11-09 og Lørdag 28/11-09 gikk Eiken prøven av stabelen. Eiken ligger langt inne i Vest Agder og det var første gang jeg var her. Uken før hadde Evje prøven gått av stabelen og de hadde også fått problemer med regnet. Det samme hadde vi, regn, regn og atter regn. Og for dere som kjenner til Kaiser sin sykdomsperiode pga rottegift, så må jeg innrømme at jeg var noe betenkt.

Fredag ble desverre ødelagt, vi fikk ut og losen gikk stort sett på vei, men etter en god stund hadde haren fått nok og dro på en alvorlig lang tur. Vi brukte veldig lang tid på å ta losen inn igjen og da kom kaiser jagende mot oss. Så jeg fikk 20 min for LUH, dessverre så gikk det da rett i en stor stein ur. Jeg brukte lang tid på å komme meg ned til han, men den uren var det så store steiner i at Kaiser kunne dessverre ikke påvise meg hullet haren satt i Så han ble stående og skjelle inn mot røysa og vi fikk ikke noe for det. Pga dårlig vær så kom vi ikke opp i flere foter den dagen så han fikk ikke flere sjanser.

Lørdag gikk det bedre, det hadde regnet hele natten men etter mye om og men så ble det los. Det gikk veldig bra og vi kjørte full tid på den.

Totalt så ble det

70/56/6 på Fredag og 120/69/9 på Lørdag. Det ga 315pp og 330 kp som da ga en 2 EP

Kaiser var eneste hund som jaget fullt andre dag så det holdt til å bli prøvevinner.  

Tilbake til Forsiden