RR NORD INT UCH NJCH KBHV.11 SLENGSLIAS KAISER og NJCH LUSSI

 

 

SE VALPENE I BUNNEN AV SIDEN

Kaiser har parret på nytt, denne gangen var det med NJCH Lussi til Metin Turkay fra Gjerstad.

Lussi er en solid dunkertispe på god høyde og "flotte" dunker farger. Hun utstråler kraft og styrke gjennom hele sin bygning og vi får virkelig håpe det blir valper her.

Om Kaiser

Kaiser har nå følgende. På utstilling: 7starter i brukshundklassen : 7x1p, 5xCK, 3xCERT, 4xBIR & 2xCACIB. I tilegg har han 1 start i Sverige med 1x1p, 1xCK, 1xCert og 1x BIR. 1 start i Danmark med 1x1p,1xCK, 1xCert,1xCACIB og BIR. 4 Start Champion klassen 4x1p 4xCK,1X BIR.1XRR på rådyrrenhetsprøve.  På jakt prøve har han 5x1 ÅP. 3x1 EP 2x2 EP 4X3 EP. 2x prøvevinner og har 120 min på 15 av 22 prøvedager. Kåringer: Årets Hund Støver 2 ganger i Telemark Harehundklubb sesongene 08/09 & 10/11. Årets Dunker unghund nr 2 i Dunkerringen 2010. Årets Dunker nr 5 i Dunkerringen 2011.

 

Om Lussi

På utstilling 1x1 P. På jakt 2x1 ÅP, 1X0 ÅP 1x1 EP, 1X Prøvevinner.

Lussi har også 120 min på 4 av 5 prøvedager. Hun har også 2X74 - 1X75 - 1X78 egenskapspoeng av 80 mulig på disse dagene. Hun fikk også 5 i jaktlyst da hun oppnådde sin 0ÅP.

 

For de av dere som er flittige brukere her på siden så er det rett som noen har påpekt at dere har sett Lussi her før.

Klikk under.

GÅ TIL LUSSI

Parringen har funnet sted og forhåpentligvis kommer det valper i Mai.

Annonser med brede uttalelser om hvordan valper den aktuelle kombinasjonen skal gi har jeg egentlig ikke så mye til overs for, da mye av resultatet ligger hos de som kjøper valpen.

Men som en alternativ annonse.

FAR: RR NORD INT UCH NJCH KBHV.11 SLENGSLIAS KAISER. Mor: NJCH LUSSI

Foreldrene har i hvert fall sporforfølgingsevne til å jage 1 EP og egenskaper nok til å bli prøvevinnere, ser også bra ut bakover i linjene. Da den blant annet inneholder noen av Nordens mest premierte EP hunder, samt SM og NM vinnere.

Så her får vi håpe vi får valper med hode foran og halen bak, bena peker den veien hunden løper, fargen på hunden og eventuelle glass øyne ikke gjør deg redd for å slå på lyset og ikke minst at eksteriør dommere kan dømme hunden og ikke eieren i ringen. Skulle du være så heldig å få dette er jeg sikker på at gemytt, jaktlyst og målbruk ikke kommer til å skuffe deg.

ØNSKER DU VALP ETTER DENNE KOMBINASJONEN KONTAKT METIN, DEN HYGGELIGSTE TYRKEREN DU MØTER PÅ HAREJAKT. TLF 48 30 22 71  

 

09.05.13.

NJCH Lussi har vært hos dyrlegen og hun har valper. Det var litt vanskelig og si akkurat hvor mange valper det var, men fødselen er nå ikke langt unna og rundt 20 vil det nok skje noe.

Har også fått noen artige bilder av NJCH Lussi.RR NORD INT UCH NJCH KBHV.11 Slengslias Kaiser har aldri vært særlig interessert i rådyr og tok RR ca 17 mnd gammel. Har siden kunnet tatt ny RR flere ganger på både ÅP prøver og EP prøver. Men som en ser av bildene under så ser det jo ut som NJCH Lussi også har fått et avslappet forhold til Rådyr.

  

 

Det er selvfølgelig ingen garanti at valpene skal bli Rådyr rene, men dette kan jo ikke gjøre troen mindre.

 

VALPENE

Hann valp

Hann valp

Hann valp

Hann valp

Hann valp

Tispe valp

Tispe valp

Tispe valp.

Har selv vært og sett disse valpene en rekke ganger og de er av meget god type alle sammen. Fargene er meget bra og nervene er også meget bra. Metin har også kjørt masse bil med de og det er ingen som har blitt bilsyk ennå. Vi har selvfølgelig prøvd ut en del forskjellige situasjoner for valpene. De har måttet finne veien opp til oss da vi har gått opp på en sten, vi har satt maten vanskelig å få tak i, vi har dradd spor av forskjellig art over gulvet, latt valpene finne oss og selvfølgelig latt de få smake på hare:)

Det er ennå flere valper ledig, ønsker du deg ny valp for sesongen vil dette være en sjelden god mulighet. Her har du linjer som har produsert både NM og SM vinnere, Linjen innehar også noen av Nordens mest premierte 2 dagers EP hunder. En rekke utstillings Championer og Rase mestere. Blodlinjen vil også være av en sjelden type som gjør videre avl en del enklere hvis individet blir godt nok. Disse valpene er også født slik at de er i flott alder for neste sesong, akkurat fylt 15 mnd da sesongen begynner og vil også treffe bra så lenge de er ung hunder iht alder og konkurranser.

Kontakt Metin på  TLF 48 30 22 71 

 

20.08.13

Var å besøkte Metin nå i helgen, og det var en herlig gjeng som møtte meg i Gjerstad. Etter litt frem og tilbake er det nå 2 ledige valper igjen, disse valpene er klare for umiddelbare levering og kan hentes på dagen. Alle valpene som står igjen hos Metin er blitt bil vante, de bader helt frivillig og de har alle vært i skogen. De har også løpt etter en liten hare og spist mye hare lort.

 

 

Her følger noen bilder av de ledige valpene, Metin vil beholde en selv men hvem er ikke sikkert.

 

En flott hannvalp, her er det voldsomme likheter med Kaiser av utseende og eksteriør. Denne innehar også et meget bra valpemål og er meget hørbar.

Dette er en skikkelig hjerteknuser, meget godt eksteriør og kose klump uten like. Meget selvstendig og er ikke redd for å reise av gårde alene. Hissig på katter og en kløpper til å jage disse opp i trær.

 

 

 

Dette er den en ikke må snu ryggen til, veldig kosete den også men drar avsted så fort du snur ryggen til. Har bestandig vært uavhengig og ikke spesielt opptatt av besøkende. Men fullstendig uredd og glemmer seg helt bort, bruker nesen så aktivt at jeg tror du kunne ha smelt en kinaputt uten at han hadde registrert det.

 

 

 

Kontakt Metin på  TLF 48 30 22 71 

 

 

FØRSTE HAREN TIL BAJAS, EIER TORBJØRN KRISTIANSEN.

BAJAS JAGET SIN FØRSTE HARE 3,5 MND GAMMEL, DEN BLE DET DOT PÅ OG BAJAS VAR IKKE REDD FOR HAREN OG HOPPET RETT PÅ DEN.

DET ER OGSÅ ANDRE KULLSØSKEN SOM ALLEREDE HAR JAGET SÅ DETTE SER MEGET LOVENDE UT.

DET ER FREMDELES EN VALP LEDIG; KONTAKT METIN HVIS DU ØNSKER MER INFORMASJON

Kontakt Metin på  TLF 48 30 22 71 

 

 

 

 

 

 

 

GÅ TIL FORSIDEN